Isolering

Vi hos bg-byg.dk er din isoleringsekspert. Vi isolerer lofte, mure, tage, gulve, gamle og nye huse.. Ved udskiftning af vinduer og døre samt udskiftning af facader ligger der stor besparing på den lange bane.

Isolering er meget vigtigt, så i kan holde varmen og samtidig slipper i for at betale alt for meget i varmeregning. Isolering skal gøres rigtigt en gang og så holder det, lad os gøre det for jer.

Med en ordentligt isolering sparer du penge på dit varmeforbrug, rigtig mange penge. Ved at få isoleret din bolig skal i rigtig nok betale et beløb, men på sigt typisk 5-8 år bliver beløbet tjent hjem igen, og besparelsen varer ved de efterfølgende år. Ikke nok med det så begrænser det også risikoen for skimmelsvamp og det giver et bedre indeklima, da lofter, gulve og vægge bliver varmere. Hvad venter du på, med alle de fordele?

Isolering er vores speciale, når der skal bygges til eller bygges nyt. Vi kan også lave isolering efter en vandskabe eller efter en storm skade. bg-byg.dk har mange års erfaring og vi står til din rådighed når som helst, isolering skal gøres korrekt og vi ved hvad vi laver hos bg-byg.dk. Vi kan isolerer hele huse, legehuse, loftet, vægge, terrassen, carport osv. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os så tager vi en uforpligtende snak om jeres muligheder og sammen finder en god løsning og en god pris.

Vi har mange års erfaring, så vi kan give dig den rette rådgivning og vejledning. Kontakt os allerede idag eller udfyld vores kontakt formular ude til højre så ringer vi til dig.

Alt i træopgaver

Vi kan lave alt i træ til dig:

  • ny garage.
  • ny terrasse
  • nyt udhus
  • nyt skur

Din tømrer og snedker – bg-byg.dk. Vi arbejder på vestegnen og i storkøbenhavn, såsom, Taastrup, Albertslund, Vallensbæk, Hvidovre, Rødovre mv.