Forsikringsskader

Med de store storme og oversvømmelser vi løbende har, tilbyder bg-byg.dk hurtigt og effektivt arbejde, så du kan hurtigt få rettet op på de skader der er kommet på din ejendom,

Kontakt os for at få en professionel rådgivning i forbindelse med din skadeopgørelse, vi kender processen og har prøvet det før. Vi kan ordne jeres skader nemt og hurtigt til en god pris.

​Hvis det er en større eller mindre skade, har du i de fleste tilfælde dækning via jeres forsikring. Bg-byg.dk har stor erfaring med forsikrings skader og vi hjælper dig med at komme hurtigt tilbage til din hverdag med mindst mulig gener.

Vi kender alle processerne og vi hjælper dig gerne hele vejen. Vi bestræber os altid at på at være hurtige og samtidig gøre en godt stykke arbejde af højeste kvalitet.

​Vi giver altid et uforpligtende tilbud så du ved hvad der venter økonomiske men også tidsmæssigt. Kontakt os allerede idag eller udfyld vores kontakt formular ude til højre, så ringer vi til dig, for en uforpligtende samtale.

Forsikringsskader og reparation af skader på træ konstruktion.

bg-byg.dk tager sig af alle former for forsikringsskader, vandskader og isolerings skader som indbefatter trækonstruktioner.

Tømrermester og snedker bg-byg.dk tager sig at din forsikringsskade døgnet rundt og er her for at hjælpe dig og så nemt for dig som muligt.

Vi er den rette samarbejdspartner til dine skader.

Ring nu og få et uforpligtende tilbud på din forsikringsskade.
Vi udfører forsikringskader i hele storkøbenhavn og Vestegnen på sjælland.

Din tømrer og snedkermester kører bl.a. i Taastrup, Albertslund, Hedehusene, Glostrup, Brøndby, Hvidovre, Vanløse, Rødovre, og uden for Storkøbenhavn.

BG Tømrer & Snedkermester v/Bill Grandil – bg-byg.dk
Lokal tømrermester til udbedring af forsikringsskader.